Tuesday, July 12, 2016

Potato Cutlets with Mushroom Filling (Zrazy) Recipe - Картофельные зразы с грибами



Ingredients :
3-4 medium potatoes
250 gr OR 1 1/2 cups of mushrooms
1 large onion
2-3 tbsp of flour + more for dusting, rolling
1 egg 
Salt & Pepper
3 tbsp of butter
sour cream
Fresh parsley ( optional)

Directions:
Step 1 : Boil your potatoes for 25-30 min. 
Step 2 : Cut your onion and mushrooms. 
Step 3 : Add butter to your pan, then onions and mushrooms. Fry for 7-10 min. 
Step 4 : Add fresh parsley, season well and cook until soft and golden. 
Step 5 : Add butter to your cooked potatoes, egg, flour and mash the potatoes. Then mix everything and season per taste. 
Step 6 : Place 1 tbsp of your potato mixture onto a floured board. Then add your mushroom filling and roll the potato cutlet from both sides until you form a nice shape. 
Step 7 : Fry your potato cutlets with mushroom filling on both sides until golden brown! 
Step 8 : Enjoy with some sour cream and fresh parsley!

Translation for Russian speaking people: Русский перевод ниже.

Картофельные зразы с грибами – рецепт простой, но замечательный тем, что помогает превратить остатки вчерашней трапезы в новое блюдо! Блюдо литовской, украинской и белорусской кухни. В основном под зразами понимается котлета или мясной рулет с начинками. Обычно зразы готовят из отбивного говяжьего мяса с солью и перцем, начинку кладут грибную, овощную, из яиц или даже крупы. Сегодня мы делаем картофельные зразы с грибной начинкой.

Ингредиенты :
3-4 средних картофелин
250 гр грибов
1 большая луковица
2-3 столовые ложки муки 
1 яйцо
Соль и Перец
3 столовые ложки сливочного масла
сметана
Свежая зелень петрушки (по желанию )

INC News, 12/07/2016 

Cultura in cucina - Come si fa il Parmigiano-Reggiano: 03 - lavorazione



INC News, 12/07/2016

Cultura in cucina - Come si fa il Parmigiano-Reggiano: 02 - il territorio



INC News, 12/07/2016

Come si fa il Parmigiano-Reggiano: 01 - il re dei formaggi



INC News, 12/07/2016  

Basic Dining Etiquette - The Bread and Condiments, video 9 of 16



INC News, 12/07/2016 

Basic Dining Etiquette - The Place Setting



INC News, 12/07/2016

Bignè salati farciti con salsa al tonno



INC News, 12/07/2016

Penne speck, zucchine e ricotta salata



INC News, 12/07/2016