Wednesday, June 15, 2016

Merluzzo all'arancia (ricetta light)



INC News, 15/06/2016

Insalata arance finocchi e olive nere



INC News, 15/06/2016

Video Ricetta Arista di Maiale all'Arancia - Cucina Salata



INC News, 15/06/2016

Scaloppine all'arancia (ricetta con la lonza)



INC News, 15/06/2016

Pollo all'arancia / Idee per cucinare il pollo



INC News, 15/06/2016

Risotto arancia e cannella



INC News, 15/06/2016

Crostata di marmellata di arance di Greedy



INC News, 15/06/2016

Insalata di arance | Ricetta siciliana



INC News, 15/06/2016

VIDEO RICETTA : ALICI GRATINATE di Siamodonne.it



INC News, 15/06/2016

Millefoglie di aringa e finocchi



INC News, 15/06/2016

Insalata aringhe affumicate e ceci



INC News, 15/06/2016

Spuma all'aringa: ricetta



INC News, 15/06/2016

Ricetta: Insalata iceberg con cetrioli, aringa affumicata e fragole



INC News, 15/06/2016

How To Cook Beef Tongue | Как правильно варить говяжий язык



While beef tongue may not be a very common dish on your menu, this rich cut of meat is enjoyed in many parts of the world, similar in flavor to the brisket and corned beef. And, it's usually pretty cheap! Remember, you can’t say this is gross if you’ve never tried it. Try it once and then you can truly say you like it or hate it.

Ingredients :
1 beef tongue
1 onion
1 large carrot
2 celery stalks with leaves 
Fresh parsley 
8 peppercorns 
bayleaves
few cloves ( optional)

Directions:
Step 1 : Place all the ingredients into a deep pot with water. 
Step 2 : When it reaches the boiling point, lower the heat and simmer for 2-3 hours on low heat. You might need to add more water during the cooking.
Step 3 : When cooked take out the beef tongue and while its hot take off the skin carefully
Step 4 : Serve while its still hot, slice into nice thick pieces and add a little bit of mayonnaise on top. Enjoy!

Translation for Russian speaking people: Русский перевод ниже.

Говяжий и свиной язык считаются деликатесами благодаря нежной мягкой текстуре, изысканному вкусу, витаминной и питательной ценности. Язык по строению является сплошной мышцей, поэтому он содержит протеины, некоторое количество жира и практически лишен углеводов. Говяжий язык варят 3-3,5 часа часа под крышкой, на маленьком огне, телячий - 2 часа. 

Ингредиенты :
1 говяжий язык
1 луковица
1 большая морковь
2 стебля сельдерея с листьями
Свежая зелень петрушки
перeц
лавровый лист

INC News, 15/06/2016